Xcellent ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Studiereis Valencia

08-05-2019
08 mei

Valencia heeft een unieke ligging aan de Middellandse Zee. Maar liefst 300 zonnige dagen per jaar en een 135 meter breed strand komen in deze sfeervolle Sinaasappelstad samen. Dat, in combinatie met groene parken, Europa's grootste overdekte markt en historische monumenten in sprookjesachtige straatjes, is absoluut een reden om deze fantastische stad te bezoeken. Bezoek de kathedraal aan het Plaza de la Virgen, Plaza de la Reina en het bijzondere Ciudad de las Artes y las Ciencas van architect Calatrava en je zult je de ongedwongen, echt Spaanse sfeer nog lang herinneren.  We gaan zeker ook genieten van de gastronomische kwaliteiten die Valencia te bieden heeft. Als bakermat van de paella, kun je dit typisch Spaanse gerecht hier op wel honderd verschillende manieren eten. 

Fast Movers Congres

21-03-2019
21 maart

Op 21 en 22 maart vindt het inmiddels beroemde Fast Movers Congres plaats! Dit jaar huisvesten we ons voor 2 dagen in Utrecht op een locatie die het thema 'FUTUREPROOF' eer aan doet: Media Plaza.

Dagvoorzitter Danny Mekic leidt ons door een sprankelend programma, de tijden van louter zenden en ontvangen zijn voorbij! Het congres stelt je in staat een kijkje te nemen in de toekomst en na het congres weet je of jij een witte of een bruine beer bent... :)

Tot in Media Plaza!

Meer informatie op www.fastmoverscongres.nl.